Philosophy Blues Original

Det danske modebrand Philosophy Blues Original (PBO) har siden 1994 leveret kvalitetstøj til den modebevidste kvinde. I deres kollektioner finder du tøj til både arbejde, fest og fritid. Tøjet bærer præg af sofistikerede designs, en farvestrålende farvepalette og spændende prints. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Hos Butik Louise forhandler vi et stort udvalg af tøj fra Philosophy Blues Original. Uanset hvad du leder efter, finder du tøj til enhver lejlighed blandt PBO. Udforsk udvalget herunder, og se om du ikke skulle blive fristet.

30 produkter

Stigende orden
pr. side

Køb Philosophy Blues Original hos Butik Louise

Philosophy Blues Originals skaber tøj og designs med et langt liv. Det betyder, at du kan være sikker på, at selve tøjet er af høj kvalitet, og designet er tidløst.

Deres designs er på sin vis både feminine og vovede, og tøjet kommer både i regnbuens farver og i mere neutrale toner. Deriblandt finder du også mange af tidens print-trends. Der er derfor designs, farver og prints for enhver smag og stil.

Fordi de netop både skaber enkle og anderledes designs i deres kollektioner, kan du mikse og matche deres tøj, som du vil. Derudover de Find både PBO-blazere, -jakker, -kjoler, -bluser, -t-shirts og -bukser i sortimentet herunder.

Find et stort udvalg af tøj fra andre kendte mærker

Hos Butik Louise er vi kendte for at kunne tilbyde en masse lækkert kvalitetstøj. Derfor kan du altid være sikker på, at alt tøj i vores sortiment er fra tøjbrands, hvor der lægges stor vægt på høj kvalitet og gode materialer. Find bl.a. mærker som Rue De Femme, Munthe og Gustav i vores store udvalg.

Fælles for alle mærker er, at de er danske og har mange år bag sig i modebranchen. Der er som sagt ikke gået på kompromis med kvaliteten – hverken i deres tøj eller accessoires. Det er dansk kvalitet, når det er bedst – og så holder hver item utroligt længe.

Iført tøj fra et af de 3 mærker, kan du være sikker på altid at være stilfuldt klædt til enhver anledning. Deres tøj emmer af elegance og komfort. Der anvendes nemlig tekstiler, som er yderst behagelige at have på. Du behøver derfor ikke slække på komforten, selvom du skal til fest.

Butik Louise – en verden af kvalitetstøj

Faldt vores udvalg af PBO-tøj ikke i din smag? Det er der heldigvis råd for. Hos Butik Louise har vi nemlig at hav af kvalitetstøj fra kendte tøjmærker. Har du spørgsmål til vores tøjsortiment, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi har været i tøjbranchen i over 40 år, og vores erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 75 83 68 68 eller skriv en mail til [email protected]. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, bestræber vi os på at vende hurtigst muligt tilbage til dig.