MUNTHE

Siden 1994 har det danske brand MUNTHE inspireret kvinder med deres skandinaviske stil. Brandet hed oprindeligt Munthe plus Simonsen, men blev i 2014 relanceret af grundlæggeren Naja MUNTHE. I dag er der stadig fokus på det skandinaviske udtryk, men med elementer af både bohemestilen samt en klassisk farvepalette. Du finder styles med feminine detaljer eller et råt udtryk. Det er helt op til dig – MUNTHE favner bredt.

Hos Butik Louise forhandler vi et bredt udvalg af tøj fra MUNTHE. Det er en mærkesag for brandet hele tiden at finde de bedste og mest bæredygtige materialer i høj kvalitet, når der skal designes nye kollektioner. Herunder kan du gå på opdagelse i udvalget a MUNTHE-tøj.

27 produkter

Stigende orden
pr. side

MUNTHE – Tøj designet af kvinder til kvinder

Foruden kvalitet og en innovativ tilgang til bæredygtighed i produktionen af kollektioner, har MUNTHE også et andet vigtigt mål. Nemlig at inspirere kvinder. Det er faktisk deres vigtigste mål.

De designer og skaber tøjkollektioner til kvinder, som er designet af kvinder. Ofte også inspireret af andre kvinder og deres stil. Dette skinner tydeligt igennem. For netop det, at tøjet er designet af kvinder med fokus på, at det også skal bruges af kvinder, gør, at tøjet er praktisk, behageligt og æstetisk smukt at kigge på.

MUNTHE stiler efter at skabe tøj, der udvikler kvinders personlige stile. De designer ud fra en intuitiv tilgang med inspirationen fra organiske former og detaljer. Tøjet har flatterende silhuetter, som kvinder verden over føler sig godt tilpas i.

Find smukke, komfortable kjoler fra danske MUNTHE

MUNTHE holder sig ikke bare til én silhuet og pasform, når de designer kjoler. Dog er det vigtigt, at æstetik og komfort går på i en højere enhed i hver enkelt kjole. Uanset pasform, silhuet og style er kjolerne derfor komfortable at have på, så du kan føle dig tilpas i dem en hel dag uden at få lyst til at skifte tøj midt på dagen.

Dog er der to kjolesilhuetter, som MUNTHE har kastet kærligheden på: tunika-kjolen og etagesyede kjoler. Dette er også to modeller, der klæder de fleste kvinder uanset kropstype. På den måde favner MUNTHE bredt. Deres tunika-kjoler kan matches med både strømpebukser og denimjeans for at give forskellige udtryk. De etagesyede kjoler har ofte feminine flæsedetaljer, der trækker på den behagelige bohemestil.

Selvom pasformen på MUNTHE-kjoler oftest er løstsiddende, kan du alligevel nemt fremhæve taljen, som er et ønske hos mange kvinder. På mange af kjolerne er der monteret et bindebånd – dekorativt og praktisk.

Vælg mellem et væld af MUNTHE-tøj hos Butik Louise

Hos Butik Louise har vi 30 års erfaring i modebranchen. Derfor kan vi spotte godt kvalitetstøj, når vi ser det. Her er MUNTHE bestemt stedet at kigge hen, men også Mos Mosh, Gustav og Heartmade designer kvalitetstøj.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores sortiment af styles fra MUNTHE eller vores andre mærker, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Butik Louise kan du nu også booke en tid hos en ekspedient, som kan hjælpe dig med at finde tøj til det, du har brug for. Ring til os på tlf. +45 75 83 68 68 eller skriv en mail til [email protected] for spørgsmål til sortiment eller booking af ekspedient. Vi glæder os til at høre fra dig.