Mos Mosh

Mos Mosh er et dansk brand, der siden 2010 har designet tøj til den modebevidste kvinde, der elsker et twist i deres garderobe. Kendetegnene for Mos Mosh er nemlig: velsiddende tøj, høj kvalitet og design med et twist. Og det er netop det, der sammen med pasformen, gør tøj fra Mos Mosh unikt. I tøjet kan du tydeligt se, hvordan der er kælet for detaljerne.

Med tiden har Mos Mosh vokset sig større og større, og de er i dag veletableret som kvinders go-to mærke, når det kommer til jeans og skræddersyet tøj. Hos Butik Louise elsker vi danske Mos Mosh. Derfor forhandler vi både jeans, t-shirts, jakker, frakker, skjorter, nederdele og meget mere fra Mos Mosh. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og find dit nye Mos Mosh-tøj i dag.

30 af 180 produkter

Stigende orden
Side
pr. side

Mos Mosh – til den stilbevidste og moderne kvinde

Selvom Mos Mosh i dag designer tøj til kvinder fra alle lande, har de på ingen måde glemt deres værdier. De mener, at man skal gøre sit bedste i alle henseender. Det ses tydeligt i deres kompromisløse tilgange til design og materialevalg. Materialerne til deres tøj er af højeste kvalitet, og deres design kommer altid med et twist, noget uventet.

Dette har sikret dem en veletableret plads i moderiget blandt kvinder verden over, der gerne vil være stilrigtigt og moderne klædt. Mos Mosh følger med tiden, og de lægger passion og håndværk i alle deres beklædningsgenstande. I deres kollektioner skinner brandets DNA og kendetegn tydeligt igennem. Tøjet bærer både præg af feminine designs og rå detaljer, som gør, at der findes noget for enhver smag.

Find populære jeans og komfortable bukser fra Mos Mosh

Det er især Mos Mosh’ velsiddende jeans, der har givet dem en plads i så mange kvinders hjerter. Deres første kollektion indeholdt 7 par jeans og bukser, hvor der ikke var sprunget over, hvor gærdet er lavest, hvad angik pasformen. Pasformen var perfekt, og underdelene var rent faktisk behagelige at have på, selvom det lyder banalt. Dette er blevet deres varemærke, og selv den dag i dag er velsiddende og komfortable jeans og bukser en af deres mest eftertragtede beklædningsstykker blandt kvinder, der ønsker at finde de perfekte jeans, der sidder godt på kroppen.

Blandt Mos Mosh’ jeans og bukser finder du mange forskellige modeller. Både slim fit, regular fit og box fit er at finde blandt Butik Louises udvalg. På den måde kan du finde den stil og det fit, der passer bedst til dig og din kropstype.

Køb Mos Mosh-tøj hos Butik Louise

Hos Butik Louise har vi et stort udvalg af Mos Mosh-tøj. Vi er vilde med deres kvalitetstøj, der passer til mange forskellige tøjstile. Er du ikke lige så vild med Mos Mosh, som vi er? Bare rolig, vi har heldigvis et stort udvalg af tøj fra bl.a. Philosophy Blues Original, Gustav og Heartmade, som måske falder bedre i din smag.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores tøjsortiment, må du ikke tøve med at kontakte os. Kontakt os via telefon på tlf. nr. +45 75 83 68 68 eller skriv en mail til [email protected], så bestræber vi os på altid at vende hurtigst muligt tilbage til dig.