Heartmade

Danske Heartmade er et eksklusivt brand skabt af Julie Fagerholt i 1998, og har altså været en del af modebranchen i mange år. Du kan genkende Heartmade-tøj på kombinationen af det feminine look med sofistikerede detaljer og klassiske silhuetter. Der bliver aldrig gået på kompromis på kvaliteten af tøjet, så du kan vide dig sikker på, at tøjet kan holde til lidt af hvert.

Hos Butik Louise har vi et stort udvalg af tøj fra Heartmade, hvor du bl.a. finde de klassiske Novo-bukser og Edina-t-shirts. Uanset hvad du er på jagt efter, opfordrer vi dig til at kigge vores udvalg af Heartmade-tøj igennem. Der er med garanti noget, der falder i din smag.

30 af 43 produkter

Stigende orden
Side
pr. side

Fokus på klassiske styles og godt håndværk

Hos Heartmade er der et særligt fokus på at skabe unikt tøj, men med et klassisk udtryk. Det gør de ved at udvælge gode materialer, holde fast i det gode håndværk og at arbejde med kontraster i deres kollektioner. Kontrasten mellem det feminine og rå, prints og ensfarvet, vintage og moderne.

Heartmade designer tøj med elegance og tidløshed for øje. Det betyder, at du kan bruge tøjet i mange sæsoner og samtidig være moderigtig klædt. Med et raffineret snit i deres klassiske styles fremhæver tøjet den kvindelige silhuet og form på den smukkeste måde.

Et godt eksempel på en af Heartmades klassiske styles er Novo-bukserne. De er en favorit hos mange. Bukserne er primært fremstillet i silke og har bred elastik i taljen, som gør dem utroligt behagelige at have på. Med den klassiske og elegante silhuet, kan disse bukser nemt bruges til både hverdag og fest alt afhængigt af overdel, tilbehør og sko.

Skab den perfekte basisgarderobe med Heartmade

Foruden et feminint udtryk og klassiske silhuetter, fokuserer Heartmade også på deres brug af materialer. I deres kollektioner bruges der materialer lige fra silke til bomuld, men altid i den bedste kvalitet. Det gør tøjet behageligt at have på, så er du kræsen omkring dit tøjs materialer, er Heartmade måske noget for dig.

Blandt Heartmades kollektioner finder du både tøj til basisgarderoben samt kjoler, jakker og leggins i fine, afdæmpede prints. Det tøj, du har i din basisgarderobe, behøver bestemt ikke at være kedeligt, bare fordi det ikke kommer i spraglede farver. Det har Heartmade til fulde forstået. Med deres tøj kan du nemlig skabe den perfekte garderobe med en lang række basistøj – uden at det bliver kedeligt. Elsker du et ensfarvet look, men med smukke og unikke detaljer, der lige giver et ekstra pift, er Heartmade noget for dig.

Hos Butik Louise finder du kvalitetstøj fra anerkendte mærker

Med 30 års erfaring i branchen ved vi hos Butik Louise, hvor meget tøj i god kvalitet betyder. Derfor har vi specialiseret os i at forhandle et bredt sortiment bestående af kvalitetstøj fra anerkendte mærker. Det er tøj, som sidder flot på kroppen og er komfortabelt at have på. Var vores udvalg af tøj fra Heartmade ikke lige dig, har vi heldigvis masser af andet tøj, du kan udforske, fx Sand Copenhagen, Naja Lauf og Prepair.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 75 83 68 68 eller via mail til [email protected], såfremt du måtte have nogle former for spørgsmål. Uanset hvilket spørgsmål du måtte have, kan vores fagkyndige personale hjælpe dig. Vi bestræber os for at vende hurtigst muligt tilbage på din henvendelse – vi ser frem til at høre fra dig.