Gustav

Leder du efter tøj, der på en og samme tid er sofistikeret og stilrent? Så må du ikke snyde dig selv for at udforske vores udvalg af Gustav-tøj. Gustav er et dansk modebrand, der startede i 2009. De har hurtigt taget den internationale modeverden med storm – og med god grund.

Deres tøj emmer af kvalitet fra brugen af de gode materialer, og så kreerer de kollektioner med fokus på at skabe unikt og sofistikeret tøj med interessante detaljer. Tøj fra Gustav er til dig, der gerne vil skille sig ud, men samtidig også kunne bruge tøjet sæson efter sæson. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og se om der ikke er noget, der falder i din smag.

30 af 188 produkter

Stigende orden
Side
pr. side

Gustav – fokus på tidløse og elegante designs

Gustav er kendt for deres altid sofistikerede kollektioner, hvor der er stort fokus på en feminin stil og unikke detaljer. Særligt dette har gjort tøjet populært – også på det internationale marked.

I deres kollektioner finder du både styles, der skiller sig ud, og tidløse designs, du kan bruge igen og igen. Gustav er særligt kendte for deres blazere, jakker, bluser og skindbukser, der altid har et strejf af tidløshed og elegance over sig. Det gør, at du kan bruge tøjet sæson efter sæson og nemt sammensætte det med nogle af deres med unikke beklædningsdele.

Derudover vil du opleve, at Gustav tilbyder tøj til forskellige lejligheder. Så uanset om du skal til den helt fine firmafest eller bare være business casual, kan du finde noget i en af deres kollektioner.

Kombinér Gustav-tøj med items fra andre kendte brands

Enhver kollektion og ethvert stykke tøj fra Gustav kan du nemt kombinere, som du vil. Mulighederne er mange, og heldigvis er du ikke begrænset til kun at kunne mikse og matche Gustav-tøj, som du har lyst til. Har fx en yndlingskjole, som lige mangler et ekstra pift, hvis du skal til fest, så prøv med en Gustav blazer uden over. Det giver et klassisk og elegant udtryk, som du aldrig kan gå galt i byen med.

Hos Butik Louise tilbyder vi tøj fra en række af kendte brands, som kan sættes samme på kryds og tværs. Vil du fx gerne have lidt mere smæk på farverne, kan du prøve at kombinere Gustav skindbukserne med en farverig bluse fra Rue De Femme. Eller måske tilføje bukserne lidt feminine blonder med en top fra Rosemunde. For en mere enkel stil kan du kombinere Gustav-tøj med items fra Philosophy Blues Original. Det er altså utrolig nemt at parre tøj fra Gustav med andre brands.

Hos Butik Louise kan du altid få fagkyndig hjælp

Hos Butik Louise har vi 40 års erfaring i modebranchen. Derfor ved vi, hvad godt kvalitetstøj er, og det er lige netop det, du finder hos os. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe og vejlede dig med dit næste tøjkøb, hvis du skulle komme i tvivl.

Du kan kontakte os på tlf. +45 75 83 68 68 eller skrive en mail til [email protected]. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, bestræber vi os på at vende hurtigst muligt tilbage til dig. Som noget helt nyt kan du nu også ringe eller maile, hvis du vil booke en tid hos en af vores ekspedienter, som vil hjælpe dig med at finde lige det, du har brug for.